Announcement

Collapse
No announcement yet.

Realtek HD Audio ! installation problem !

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Realtek HD Audio ! installation problem !

    anyone can fix this for me!
    win8.1
    Fatality Z77 Pro.


    Click image for larger version

Name:	6eiz3t.jpg
Views:	1
Size:	40.1 KB
ID:	756268

    sorry if the thread is not in the correct section,,

  • #2
    Re: Realtek HD Audio ! installation problem !

    I found the following doing a search of your error message. Apparently it is a common error when installing software (it isn't hardware related usually and often happens when there are left-over install files from other programs).

    Anyway, the advice just about everywhere I went was to do the following or something similar, which is to remove or rename your InstallShield folder and try installing again.

    Follow the steps below to rename your InstallShield folder.

    Use the computerís Search function to find your InstallShield folder. (The default location for this is C:\ProgramFiles\CommonFiles\InstallShield, but it may be different for Win 8.1)
    1. Right-click the InstallShield folder and click Rename.
    2. Type InstallShieldOld and press Enter.
    3. Now you can go ahead with installation of your product.


    Oh, and make sure you empty the folder C:\Windows\Temp.
    Let us know if it works.

    MAIN PC
    CPU
    - i7-3820 @ 3.60Ghz
    MB - AsRock X79 Extreme6 (Bios P2.80)
    RAM - 2 x 8Gb Patriot Viper 1866 CL10 Series @933Mhz
    GPU - ASUS Radeon HD 7870 Direct CU II (2Gb) x 2 (XFire)
    CASE - Fractal Design Desire R4 Black Case (windowless)
    FANS - Standard Fan CPU, 5 x FD Silent 2 140mm Fans in case
    PSU - Thermaltake R2 800W
    SSD - Sandisk SDSSDHP2 240Gb (boot)
    HDD - 2 x Seagate ST2000DM001 2Tb HDD (Storage)
    SYS - Win7 x64 Ultimate
    KB - Logitech K350 Wireless
    MOU -
    Razor Naga Molten mouse
    MON - ASUS VS247H (1920 x 1080)
    UPS - Belkin Line Interactive 1400VA 840W
    System is not overclocked at all.
    2ND PC
    AMD FM2 A10-7850K @ 3.70Ghz
    AsRock FM2A88X Extreme6+ (Bios P2.90)
    2 x 4Gb G.Skill Ripjaws F3-12800CL9D-8GBXL

    Kaveri Spectre Desktop (onboard) @ 760Mhz
    Thermaltake V9 case (1 x 120mm, 1 x 240mm fan)
    Corsair H80i Water Cooler w/2 x 120mm fans
    Seasonic G-Series (SSR-650RM Active PFC F3) 650W

    OCZ Vertex 4 120Gb SSD (Boot)
    2 x ST2000DM001 2Tb HDD (Storage)
    Win7 X64 Ultimate
    Logitech G15 (6 G Keys) USB
    Logitech MX-518 mouse
    Phillips 22HFL3350D/10 (1920 x 1080)
    NAS - Netgear RN104-100AJS 4 Bay (not hooked in)
    Not overclocking

    Comment


    • #3
      Re: Realtek HD Audio ! installation problem !

      ^^^
      i don't know how to thank you,,
      you have an ignited mind,,
      thanx for your help,,

      Comment


      • #4
        Re: Realtek HD Audio ! installation problem !

        Originally posted by xium07 View Post
        ^^^
        i don't know how to thank you,,
        you have an ignited mind,,
        thanx for your help,,
        Uh oh.

        Big Head: Activated
        #1 - Please, when seeking help, enter the make and model of ALL parts that your system is comprised of in your Signature, or at least the model #'s in your System Specs, then "Save' it.
        ____If you are overclocking, underclocking, or undervolting any parts, informing us of this and their values would prove beneficial in helping you.


        #2 - Consider your PSU to be the foundation from which all else is built upon. Anything built upon a weak foundation is poorly built.

        Comment


        • #5
          Re: Realtek HD Audio ! installation problem !

          Originally posted by xium07 View Post
          ^^^
          i don't know how to thank you,,
          you have an ignited mind,,
          thanx for your help,,
          Nice job! The OP can also show their thanks by clicking the small but visible blue "Like" button, and add to you Like count.

          Comment


          • #6
            Re: Realtek HD Audio ! installation problem !

            Originally posted by - wardog - View Post
            Uh oh.

            Big Head: Activated


            I don't think so. Compared to you guys I know nada.

            Big Head: Not Installed.

            MAIN PC
            CPU
            - i7-3820 @ 3.60Ghz
            MB - AsRock X79 Extreme6 (Bios P2.80)
            RAM - 2 x 8Gb Patriot Viper 1866 CL10 Series @933Mhz
            GPU - ASUS Radeon HD 7870 Direct CU II (2Gb) x 2 (XFire)
            CASE - Fractal Design Desire R4 Black Case (windowless)
            FANS - Standard Fan CPU, 5 x FD Silent 2 140mm Fans in case
            PSU - Thermaltake R2 800W
            SSD - Sandisk SDSSDHP2 240Gb (boot)
            HDD - 2 x Seagate ST2000DM001 2Tb HDD (Storage)
            SYS - Win7 x64 Ultimate
            KB - Logitech K350 Wireless
            MOU -
            Razor Naga Molten mouse
            MON - ASUS VS247H (1920 x 1080)
            UPS - Belkin Line Interactive 1400VA 840W
            System is not overclocked at all.
            2ND PC
            AMD FM2 A10-7850K @ 3.70Ghz
            AsRock FM2A88X Extreme6+ (Bios P2.90)
            2 x 4Gb G.Skill Ripjaws F3-12800CL9D-8GBXL

            Kaveri Spectre Desktop (onboard) @ 760Mhz
            Thermaltake V9 case (1 x 120mm, 1 x 240mm fan)
            Corsair H80i Water Cooler w/2 x 120mm fans
            Seasonic G-Series (SSR-650RM Active PFC F3) 650W

            OCZ Vertex 4 120Gb SSD (Boot)
            2 x ST2000DM001 2Tb HDD (Storage)
            Win7 X64 Ultimate
            Logitech G15 (6 G Keys) USB
            Logitech MX-518 mouse
            Phillips 22HFL3350D/10 (1920 x 1080)
            NAS - Netgear RN104-100AJS 4 Bay (not hooked in)
            Not overclocking

            Comment

            Working...
            X