Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can I Get A "Whoop-Whoop!"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Can I Get A "Whoop-Whoop!"

    Sorry, just tryin' to represent for VIA. :cool:

  • #2
    Originally posted by Cyrix
    Sorry, just tryin' to represent for VIA. :cool:
    Do you work for VIA?

    Comment


    • #3
      No, mostly just a fan of their motherboard chipsets. I've found actual VIA fans are few and far in between on most hardware site forums, and usually a far afterthought to AMD an Intel.

      If the post is out of place, please feel free to delete it. I kinda see how it might come across. ;)

      Comment


      • #4
        Originally posted by Cyrix
        No, mostly just a fan of their motherboard chipsets. I've found actual VIA fans are few and far in between on most hardware site forums, and usually a far afterthought to AMD an Intel.

        If the post is out of place, please feel free to delete it. I kinda see how it might come across. ;)
        I understand - I just wanted to clear that up mate... :)

        Comment


        • #5
          the Cyrix name is dead Go C3 !!

          and I do work for VIA! :P

          John Gatt
          www.viaarena.com

          Comment


          • #6
            Originally posted by John Gatt VIA
            the Cyrix name is dead Go C3 !!

            and I do work for VIA! :P

            John Gatt
            www.viaarena.com
            Welcome John... :)

            Comment


            • #7
              Welcome back John. You're gonna have to dig out that little VIA avatar again. :)

              Comment


              • #8
                hmm...last time i installed the via drivers on winXP, it went BSOD....darn, hey john, field testing would be nice:)

                maybe its just my computer...............EHHHHHH

                Comment


                • #9
                  aznx we do do a lot of testing Iv Instaled them on every ting I have with no problem!

                  Comment


                  • #10
                    Same here no problems!

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Steve
                      Same here no problems!
                      G'day Steven! :)

                      Comment


                      • #12
                        i dunno, maybe it was those ide drivers and the via drivers...screwy

                        well, i formatted it anyhow:)

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Mr.Tweak


                          G'day Steven! :)
                          G'day :)

                          Comment


                          • #14
                            WOOP WOOP VIA!!! ALL THE WAY...lol
                            :devil: :devil: :afro: :devil: :devil:

                            Comment


                            • #15
                              WTF Fireblazer? :?: :?: :?: :?: :?:
                              I musta missed the sig before, but why aren't you overclocked? It's cold enough to with the winter and all. Granted it's pretty mild so far this year, but surely not mild enough to keep you from boosting it up a little?

                              Comment

                              Working...
                              X